10/30/2009

Window shopping...

's Avonds als de winkels dicht zijn heb je mooi de kans om de etalages eens van dichtbij te bekijken. Vandaag zag ik deze mooie suède pumps van Ganni. Je vindt ze bij Fashion Lab. in Utrecht.

10/29/2009

Danny Roberts Art Store


Dit shirt vond ik op de site van Danny Roberts, een getalenteerde jonge fashion illustrator. ''Girls In Glasses'' is de naam van zijn nieuwste creatie. Verkrijgbaar in wit en ecru, 100% organic cotton, ja ik wil!

Designer of lookalike?




See by Chloe via Asos.com £425.-                                             Suède laarzen celine £105.- via Asos.com

10/28/2009

Stars @ Forrest and Bob



Deze ketting mag direct aan m'n winterwishlist worden toegevoegd, want natuurlijk: sterretjes. Black python of zwart met goud, wat denk jij?

Je koopt de kettingen via Fashionmanor voor € 59.-

10/24/2009

Jay voor Tony Jones Modelmanagement


Erg trots op neefje Jay, dit jaar ontdekt door Tony Jones!

2x Mango



Vandaag de bestelling van Mango al binnen gekregen, I like! : )

10/23/2009

Een van mijn favoriete winkels in Utrecht: Fashion Lab.

Een echte aanrader als je op zoek bent naar een mooi jurkje voor bijvoorbeeld een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. Maar natuurlijk ook als je gewoon even wilt kijken tussen de kleding van mooie Scandinavische merken.

Je vindt hier merken als Ganni, Filippa K. Maria Westerlind, Mads Nørgaard, Bruuns Bazaar en sinds dit seizoen ook de nieuwe lijn van S’NOB, Noblesse.

www.fashionlab.eu

10/22/2009

Nieuwste aanwinst


Pink pumps! Om al die zwarte jurkjes mee op te fleuren

10/20/2009

Rokjes dag


River Island £29,99                                                                                      River Island £29,99
















Topshop.com £32,-                                                                                Topshop.com £28,-


Brandweer-rood red je in alle situaties, vrees dat het rode rokje binnenkort een oversteek zal moeten maken van Engeland naar mijn kledingkast. Want natuurlijk perfect te combineren met het al die grijze en zwarte tops. Altijd een excuus.                                          

10/19/2009

Schade na een dagje shoppen
















Kokerrok Ganni €79,- via Fashionlab                                          Zara €19,90













Pailletten jasje Mango €69,-                                                    Voorkant rokje

10/18/2009

Mooi merk: Ganni


Ik heb een grote liefde voor Scandinavische labels: elegant, simpel en altijd sophisticated. Deze week ontdekte ik bij mijn favoriete winkel Fashion Lab in Utrecht dit nieuwe merk uit Denemarken.
Ganni creert garderobe klassiekers voor, daar is ze weer, de onafhankelijke vrouw. Powerfully affecting, ik heb al een ''tijdloos'' rokje van dit mooie merk aangeschaft.


Streepjes @ Zara

 

Streepjes jurk Zara Basic €19,95 en Zara jasje €49,90

10/16/2009

Kate Moss voor Topshop




Ook deze winter is Kate Moss weer een samenwerking aangegaan met het Britse Topshop. Deze keer liet het Britse fotomodel zich inspireren door ''high voltage glamour''. Iets wat duidelijk terug te zien is aan de glamorous pailletten jasjes en rijk versierde stoffen. I like!

10/15/2009

Party collectie @ H&M

Die donkere dagen zijn echt weer even wennen. Leuk om je alvast te verheugen op de feestdagen met de preview van de H&M partycollectie 2009-2010! Dit jaar weinig jurkjes maar veel accessoires en feestelijke jasjes. Groot voordeel, deze kan je dan de na de feestdagen zo weer combineren met andere basics uit je kast. De poederroze blazer staat hoog op mijn verlanglijstje. Wat is jouw favoriet?


















10/14/2009

Snoepwinkel

Niets lekkerder dan te doen alsof je carte blanche hebt in een webshop als Netaporter of Mytheresa.com

Givenchy €875,- 



Christian Louboutin 595,-                                     Alexander McQueen €435,-                                     Valentino €708,-

10/10/2009

Fur laarzen @ Topshop

Deze winter slaag ik op de een of andere manier maar niet voor laarzen. Te grof, te laag, te lang, ik had het bijna opgegeven. Inmiddels heb ik ontdekt dat er de vele buitenlandse webshops, wél veel keus is in mooi schoeisel.

Zo vond ik vandaag deze elegante fur laarzen in de Topshop webshop die ervoor gemaakt lijken om te matchen bij m'n Rika starbag!



  Rika fur starbag via de Rika Boetiek en leren enkellaarsjes Topshop £130,-

Lazy Weekend



V.l.n.r: vest £50,- laarsjes £130,- en jumpsuit £50,- via Topshop.com

Contact & Pers

redactie@star-dust.nl