8/17/2009

Chanel lookalike: Jade Groene Nagellak

elaas nergens verkrijgbaar in Nederland, ik heb het over dé must-have kleur van komend najaar op je nagels: Jade groen, gezien op de catwalk bij Chanel voor komend najaar en winter.

De nagellak wordt vanaf september exclusief verkocht in geselecteerde Chanel boetieks, en je raadt het waarschijnlijk al, net niet in Nederland. Een retourtje Parijs zit er voor mij voorlopig ook niet in dus ging ik als recesionista op zoek naar een goed alternatief.

Na enig speurwerk (lees bijna alle Nederlandse drogisterijen en parfumerie zaken kwamen aan bod) vond ik eindelijk een goede look-a-like. Bij de V&D welteverstaan, Nr 78, van het merk Wild en More voor maar 2,50!

Tip: combineer de mintgroene nagellak chique a la Chanel en geef je zwarte outfit een instant boost!

8/06/2009

Nieuwe collectie Marc by Marc Jacobs tassen



Winkelen in Utrecht vraagt om een goede shoproute. Zo eindig ik vaak bij winkels als Fashionlab en SOOL Fashion. Hier verkopen ze bijzondere merken en slaag je goed als je op zoek bent naar kleding met net dat beetje extra voor bijvoorbeeld een feestje.

Deze week kreeg ik een mailupdate met nieuw binnegekomen tassen in de collectie van SOOL. Zo verkoopt deze winkel mooie merken als Marc by Marc Jacobs, Mada van Gaans, Diane von Furstenberg en Sonia by Sonia Rykiel.

Zelf viel ik onlangs nog voor de Huge Hillier Hobo bag van Marc by Marc Jacobs, maar deze nieuwe modellen zijn ook ware eye-candy.

SOOL Fashion
KORTE MINREBROEDERSTRAAT 11
3512 GG UTRECHT
+31[0]30 2319500
info@soolfashion.nl

8/01/2009


Laarzen kopen terwijl het hartje zomer is lijkt misschien een beetje raar, maar als je slim bent sla je juist nu je slag!

Op Ebay kwam ik deze ideale overknee vintage laarzen tegen. Italiaans, geheel van leer en met bijzondere stud-applicaties. De schacht is mooi lang en daardoor komende winter ideaal te combineren met dikke zwarte panty en al het jurkjesspul uit mijn kast.

De laarzen waren omgerekend 59 euro incl. verzendkosten, laat de winter maar komen!

Contact & Pers

redactie@star-dust.nl